Wat is de Kids KleuRun?

Kids KleuRun editie: POWER!

Kleur, kleur en nog meer kleur! Dit jaar zijn we terug met wel een hele speciale editie: POWER! Het kleurrijkste en sportiefste Kidsevent van Salland zal dit jaar worden opgeplust met mirakelse obstakels.  Een deelname aan deze unieke run, staat garant voor heel veel plezier en sportiviteit. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Leergeld Salland, zodat ook kinderen die niet in de gelegenheid zijn om te sporten, worden ondersteunt. Bekijk hier de promo video voor een korte indruk.

De Kids KleuRun is georganiseerd door Stichting sportpromotie Salland en wordt ondersteund door diverse organisaties. KDV de Rode Bank is hoofdsponsor van het geheel. Op 20 juni 2015 zal park Drostenkamp in Raalte voorzien zijn van allerlei activiteiten voor de jeugd, maar is het park bovendien een hardloopparcours met mirakelse obstakels en kleurrijke poeders.  Alle kinderen, onder- en bovenbouw van de basisscholen in de gemeente Raalte, en zelfs de allerkleinsten (onder begeleiding) verschijnen in witte kleding aan de start. Dat wit zal snel verdwijnen. Bij elke 200 meter worden zij namelijk ondergedompeld in een andere kleur. De Kids KleuRun draait niet om het neerzetten van de beste tijd, maar om op een leuke manier met elkaar gezond en sportief bezig te zijn. Alle KleuRunners worden van top tot teen ondergedompeld in kleurenpoeder. Na de hele afstand te hebben gerend, gedanst, gehuppeld of gewandeld wordt iedereen als een held onthaalt en barst het feest los!  Samen met de leukste Dj’s, heel veel kleurpoeder, dansers en danseressen zetten wij de boel op zijn kop en zorgen we voor de meest vrolijke, sportieve en kleurrijkste dag van je leven!

De Kids KleuRun is er voor de Sallandse basisschooljeugd. Het spektakel vindt plaats op 20 juni in park Drostenkamp Raalte.

De kinderen kunnen 1 of 2,5 kilometer rennen, springen, dansen en zingen!
Afhalen startbewijs  14.00 uur
Warming-up 15.00 uur (aansluitend start de Kids KleuRun)
Einde 17.00 uur

Ren en feest met ons mee!

Ongetwijfeld heb je nog veel meer vragen. Daarom hebben we een speciale ‘veel gestelde vragenlijst’ samengesteld.

Hieronder vind je de link.

Voor veel gestelde vragen: Klik hier

Wil je je inschrijven? Klik hier

Mocht je na het lezen van de bovenstaande informatie nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de organisatie:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Organisatie Kids KleuRun
KidsKleuRun@gmail.com
KDV De Rode Bank Raalte

banner 5